Beleid voor teruggave en terugbetaling

Beleid voor teruggave en terugbetaling

Bij Helennia zetten we ons in om u te voorzien van producten van hoge kwaliteit en een uitzonderlijke klantenservice. We willen dat u volledig tevreden bent met uw aankoop, en we bieden een garantie van 30 dagen om uw geluk te garanderen. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw aankoop, neem dan contact met ons op via info@helennia.nl.


Annuleringsvoorwaarden


Wijzigingen of annuleringen van een bestelling moeten binnen 24 uur na het plaatsen van de bestelling worden doorgegeven. Na dit tijdsbestek is het mogelijk dat wij niet meer aan uw verzoek kunnen voldoen, omdat de bestelling dan al in de verwerkingsfase zit. Als u uw bestelling binnen 24 uur annuleert, verwerken wij uw terugbetaling binnen 10 werkdagen.

Retourzendingen en terugbetalingen


Wij bieden een retourbeleid van 30 dagen voor ongebruikte artikelen die in de originele verpakking worden geretourneerd. Wij geven echter geen geld terug voor artikelen die gebruikt, gedragen of beschadigd zijn door normaal gebruik of misbruik. Als u een artikel terugstuurt dat niet is goedgekeurd door ons team, zonder geldige reden, of buiten de periode van 30 dagen valt, behouden wij ons het recht voor om tot 25% van de aankoopprijs in rekening te brengen.
Om een retourzending te initiëren, stuurt u binnen 30 dagen na levering een e-mail naar info@helennia.nl met uw bestelnummer en de reden voor de retourzending. Alle retourzendingen moeten door ons team worden goedgekeurd voordat het product naar ons wordt teruggestuurd. Artikelen moeten in hun oorspronkelijke verpakking en in ongebruikte staat worden geretourneerd. Vermeld uw bestelnummer en verzendnaam in uw retourpakket om ons te helpen uw retourzending snel te verwerken. Klanten zijn verantwoordelijk voor de verzendkosten, tenzij het artikel bij ontvangst is beschadigd. Wij vergoeden geen verzendkosten.
Na ontvangst van uw retourzending kan het tot 10 werkdagen duren voordat wij uw artikel(en) hebben gecontroleerd. Nadat we hebben bevestigd dat alle geretourneerde artikelen in goede staat zijn, kunt u tot 40 werkdagen rekenen vanaf de datum waarop we uw terugbetaling bevestigen. Als u uw terugbetaling niet ontvangt nadat wij hebben bevestigd dat deze is verwerkt en met succes is terugbetaald, neem dan contact op met uw financiële instelling.
Wij geven geen geld terug voor artikelen die gebruikt, gedragen of beschadigd zijn door normaal gebruik of misbruik.
Alle terugbetalingen worden verwerkt in Amerikaanse dollars ($USD), hetzelfde als de oorspronkelijke aankoop. Klanten zijn verantwoordelijk voor eventuele kosten in verband met transacties in vreemde valuta of wisselkoersen.

Problemen met producten


Wij nemen productveiligheid serieus en moedigen onze klanten aan om onze producten veilig en verantwoord te gebruiken. Volg alle gebruiksinstructies en veiligheidsmaatregelen die bij uw product worden geleverd en alle beschikbare bronnen op onze website. Als u dit niet doet, kan dit leiden tot schade of letsel, waarvoor wij niet verantwoordelijk kunnen worden gesteld, en eventuele daaruit voortvloeiende terugbetalingen of vervangingen zijn naar eigen goeddunken. Als u enig ongemak ervaart tijdens het gebruik van onze producten, stop dan onmiddellijk met het gebruik en neem contact met ons op via info@helennia.nl. Wij zullen u helpen met eventuele zorgen of vragen.


Beschadigde artikelen


Wij besteden veel zorg aan de verpakking van onze producten om schade tijdens de verzending te voorkomen. Wij beschouwen een artikel als beschadigd als het een defect heeft of als het product fysiek gebroken is. Een beschadigde verpakking die tijdens de verzending is ontstaan, zoals ingedeukte dozen enz. met een product in goede staat, wordt niet als schade beschouwd.
Als uw artikel beschadigd aankomt, laat het ons dan binnen 48 uur na levering weten. Om een beschadigd artikel te melden, stuurt u een e-mail naar info@helennia.nl en voegt u een duidelijke foto van de schade bij. Wij zullen bepalen of u in aanmerking komt voor een vervanging zonder kosten voor u. Wij vergoeden, vervangen of accepteren geen retourzendingen voor artikelen die beschadigd zijn door normaal gebruik, slijtage of misbruik.

Verzending en levering


Hoewel wij ernaar streven om uw bestelling op tijd te leveren, kunnen wij niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele vertragingen in de verzending of levering die buiten onze controle vallen, inclusief die welke worden veroorzaakt door de koerier, de douane of andere factoren en problemen die zich tijdens de verzending kunnen voordoen. Als u problemen ondervindt met uw levering, neem dan rechtstreeks contact op met de koerier voor hulp. Wij zijn niet verantwoordelijk voor verloren, gestolen of vertraagde pakketten.

Fraudepreventie


Ter bescherming tegen frauduleuze activiteiten controleren wij alle factuur- en verzendadressen om er zeker van te zijn dat deze overeenkomen met de informatie in het bestand van de betalingsverwerker. Wij controleren ook alle transacties op verdachte activiteiten en kunnen de klant om aanvullende informatie vragen om de transactie te verifiëren. Als wij frauduleuze activiteiten vermoeden, behouden wij ons het recht voor de transactie te annuleren en de klant onmiddellijk op de hoogte te stellen.

Wij behouden ons het recht voor dit retour- en restitutiebeleid te allen tijde te wijzigen, en het is de verantwoordelijkheid van de klant om de meest recente versie van het retour- en restitutiebeleid door te nemen voordat hij onze producten koopt en gebruikt. Door Helennia producten te kopen en te blijven gebruiken, geeft de klant aan dit retour- en restitutiebeleid te accepteren.